Ga naar inhoud

Bij mij thuis staat nu een schitterende Montis bank

Montis meubelsZijn jullie al bekend met het merk Montis? Zo niet, ga ik jullie in dit artikel hier meer over vertellen. Meerdere mensen in mijn omgeving hebben dit merk ook in hun woonkamer staan. Zij zeggen allemaal dat het een ideale combinatie is tussen design en zitcomfort. Zelf kan ik dit inmiddels ook beamen, het is een bank waar ik nauwelijks uit wil. Ik hoorde dan ook dat dit merk al sinds 1975 verkrijgbaar is in Nederland. De productie vindt overigens ook alleen in Nederland plaats. Dit had ik dan ook gelezen op de website van designmeubels.nl. Via deze site had ik dan ook mijn bank aangeschaft. Dit tegen een goede prijs en de service was minstens net zo goed.

Bestelling verliep vlekkeloos

porro meubelsZoals ik net al zei had ik de bank gevonden bij de website van Van der Donk. Hier hebben zij dan ook erg veel opstaan. Ik zal de merken allemaal niet opnoemen want het zijn er echt veel. Gelukkig kun je eenvoudig filteren op meerdere factoren zodat je altijd wel uitkomt bij datgene waar je naar op zoek bent.

van der donkOmdat ik design bank van Montis toch eerst liever met mijn eigen ogen wilde bekijken ging ik naar de winkel in Gorinchem. Hier hebben zij zeer meubels in hun showroom staan. Natuurlijk had ik ook nog enkele vragen zoals de levertijd. Toen ik hier antwoord op kreeg, ging ik gelijk over tot bestelling. Het duurde dan ook maar vier weken voordat ik de bank netjes thuis kreeg afgeleverd. Wat mij betreft is deze firma dan ook een echte aanrader. Dus hopelijk doen jullie hier dan ook je voordeel mee.