Ga naar inhoud

Fleur je tuin op met tuinmeubelen!

Ik moet toegeven een nogal dure smaak te hebben – maar ik betaal dan ook graag voor kwaliteit. Wat een meevaller is het altijd weer als een voorheen vrij prijzig artikel ineens afgeprijsd blijkt te zijn – soms moet je gewoon echt een beetje geduld kweken. Zo ook de tuinmeubelen die ik op de website van Tuinmeubel.nl tegenkwam, waar ik een oogje op had. Afgeprijsd van dertien- naar vijfhonderd euro kon ik de set inpakken met een verschil van maar liefst achthonderd euro! Dat noem ik nog eens een slimme aanpak.

Bewonderenswaardige tuinmeubels

De tuinmeubelen waar ik mijn oog op had laten vallen, zijn van een zeer bijzondere kwaliteit en het mag dan ook niet verbazen dat ik er als een blok voor viel. Immers, de uitstraling van de set weerspiegelt het duurzame karakter en de overall stijl van het geheel. Kijk maar eens mee!

29

De tafel zelf is van acaciahout, dat een zeer duurzaam karakter heeft. Het is uitermate geschikt om zelfs decennialang buiten te staan en is geweerd tegen alle weersinvloeden. Bovendien heeft het een heel zachte uitstraling, een die goed bij mijn lieflijke tuin past.

30

De stoelen van de set zijn van wicker en zijn bovendien prachtig gevlochten. De bekleding is van textileen, hetgeen het bijzonder geschikt maakt voor buiten. Het is tevens een stof die ontwikkeld is op de duurzaamheid en het weerstaan van de weersomstandigheden, tegen schimmels, insecten en bovendien de ultraviolette straling van de zon. De gehele set heeft helemaal geen onderhoud nodig, en ook dat bevalt mij wel, moet ik eerlijk zeggen!

32

Bovendien staat het prachtig in de tuin en zit het heerlijk comfortabel. Bovenstaand een sfeerimpressie van hoe het geheel er bij jou in de achtertuin uit zou kunnen komen te zien. Veel plezier van mijn tip!