Ga naar inhoud

Foto behang van zeer veel verschillende afbeeldingen

Ben jij op zoek naar de mogelijkheid voor mooi foto behang, dan ben je hier aan het juiste adres. Bij FotoMuur.com heb je de keuze uit het enorme aanbod, maar ook een eigen foto, kan je omtoveren totFoto behang behang. Op de slaapkamer van onze jongste dochter leek ons dit een geniale oplossing om een mooie muur voor haar te maken. Zij loopt namelijk al een tijd te zeuren om een kitten te mogen hebben. Helaas is zij er enorm allergisch voor en daarom konden wij haar dat niet geven. Daarom wilden wij haar wel verrassen met een muur, met hierop een poesje. Zo heeft zij haar eigen huisdier, maar ondervindt hier geen hinder van.

Via de bovenstaande webwinkel hebben wij meerdere leuke afbeeldingen gevonden van huisdieren. Best wel moeilijk om hier een keuze uit te maken. Vooral omdat alle voorbeelden waaruit je kan kiezen leuk zijn.

Zeer leuk foto behang met de afbeelding van een kitten gevonden

Foto behangNadat onze dochter voor de zoveelste keer had gevraagd of zij een jong poesje mocht hebben , zijn wij op zoek gegaan,. Niet naar een kitten, maar wel naar een mooie foto van een kitten. Ons idee was om hiervan foto behang te laten maken en deze op een muur in de slaapkamer van onze dochter te plakken.

Via FotoMuur.com hebben wij onze wens kunnen uitvoeren. Door middel van een zeer duidelijke foto van een kitten, hebben wij deze opgestuurd en hiervan behang laten maken. Net genoeg om één muur mee te behangen. De bestelling op deze site ging bijzonder makkelijk en snel. Niet veel later kregen wij deze al gratis  thuis gestuurd en konden wij aan de slag gaan. Het behang was van zeer goede kwaliteit en alle naden sloten perfect aan. Precies op tijd waren wij klaar met het behangen en konden wij onze dochter blij maken met haar eigen kitten.